неделя, 10 август 2008 г.

Корица

Новият четвърти брой на списание "Ти си моят живот" вече е факт. Извиняваме се за закъснението от повече от 1 месец, но поради проблеми със старият хост излизането на новият брой беше възпрепятствано. Но ето, новият брой е тук с много нови рубрики, информация, снимки и цял куп интересни новини. Старите броеве на списанието можете да намерите на старият адрес - http://smvmagazine.hit.bg/

Екипа на списанието ви поздравява!

Наталия Орейро-Бих се снимала отново с Факундо

Не само модните вкусове споделя Наталия Орейро с Карла Петерсон, също така и тези за мъжете. Наталия ще участва в интернет новелата Amanda O заедно с Лусиано Кастро, главният актьор в Лалола. Нати казва, че персонажът й харесва максимално ( това е нещо напълно различно от всичко което съм свикнала да играя, една напълно луда жена, откачена, която малтретира хората, много забавно е, не освен това е анти-героиня) Колкото до партньора й-"Много ми харесва Лусиано, имам голямо желание да работя с него, надявам се и той и вярвам, че ще се получи"

Варваш ли, че химията между главните герои е това, което прави един сериал гледан?

-Да, но на първо място трябва да има хубава история, която да се разказва. Като изключим това, все пак е история за любов и е от голямо значение между актьорите да има химия. Можеш да си супер добър актьор и да се разбираш чудесно с партньора ти, но това да не си проличи на екрана. Дано това не се случи с Лусиано, той страшно много се харесва на момичетата.

Знаеш ли, че много ти завиждат?

-Не съм глупачка, че да не го разбирам
(смее се).

Би ли искала да работиш отново с Факундо Арана?

-Да, имам желание. Говорили сме за това и си мечтаем отново да направим нещо заедно, при това да го продуцираме сами.

Хората си фантазират, че има нещо повече между вас...

-Да, такива коментари ни следват цял живот, откакто се запознахме през 1994. След всеки сериал, в който играем заедно се говорят такива неща. В интерес на истината, той е един от актьорите, с които имам най-голяма химия на екрана и на хората им харесва да вярват, че това се пренася и зад камерите. За щастие имам човек във вкъщи и той ми е напълно достатъчен. Хубаво е хората да си фантазират. Когато отида на кино и аз искам да повярвам, че това, което гледам наистина се е случило.

Играеш, пееш, стана дизайнер, занимаваш се с екология, има ли някоя мечта, която още не си сбъднала?

-Да, от много години уча и трупам опит, мечтая си да стана кино режисьор, би било страхотно. Вярвам, че целият опит, който съм насъбрала през тези години може да избухне и да се превърне в нещо глобално. А може и да не стане така, може би ще завърша живота си в някое имение хранейки пилета.

Приличаш повече на градско момиче.

Мислиш ли? Всъщност имам имение в Кордоба, ходя там всяка година и много ми харесва. Освен това съм уругвайка, за нас казват, че сме спокойни и кротки. Аз също съм такава, дори да не ми личи.

Превод:
*Lа_Chicа_DuLcE*

Карла Петерсон и Гриселда Сицилиани-Ние сме като близначки

"Ние сме като близначки"

Запознават се докато играят най-добри прителки в "Ти си моят живот" и стават такива и в реалният живот. Казват, че са много различни, макар често да си купуват едни и същи дрехи. В това кратко интервю говорят за всичко: за гаджетата си, за мечтите и приятелството си.

Как започна вашето приятелство?

Карла:
Запознахме се в Пол-ка докато играехме най-добри приятелки
Гри:
Трябваше да играем най-добри приятелки без въобще да се познаваме

И накрая станахте истински приятелки?

Карла:
Да
Гри:
Едва ли не малко по-малко се влюбихме
Карла:
Беше ни страх, че ще дойде моментът, когато сериала ще свърши и вече няма да работим заедно
Гри:
Но ето, че вече мина много време откакто не работим заедно

Тоест от кога?

Гри:
От началото на 2006. Две години и половина, а сякаш е много повече. Робатата е там, че се виждаме почти всеки ден и си говорим непрекъснато по телефона.

Как успявате да се виждате толкова често?

Карла:
Ритъмът ни на живот е сравнително еднакъв, живеем близо. Човек няма много приятели когато порастне, напротив, не са повече от 4-5 човека.

Изглеждате много различни една от друга...

Карла:
Много сме различни
Гри:
Всъщност не знам по какво си приличаме. Може би по хуморът, който е почти еднакъв. Аз съм много разхвърляна.
Карла:
Въобще не обръща внимание на материалните неща. Подаряваш й цвете и тя ги оставя там, забравя ги. Затова ще й подарих една ваза, за да слага цветята, които й подаряват.
Гри:
Тя идва, откъсва някое цвете и го слага във вазата. Имам една маса, която не се използва като такава, защото отгоре има какво ли не-книги, картички, дискове, рисунки на мой фенове.
Карла:
И докато тя ми говори аз подреждам.
Гри:
Тя постоянно подрежда докато говори. В своята къща мести мебелите, в моята подрежда. Казва ми: Това не трябва вече, изхъвърлям го, за боклука е"

Много ли си влюбена, Карла?

Карла:
Да, вече една година съм с Хулиян. Живеем заедно. Той е журналист, учи философия и литература във Франция.

И ти Гриселда, от кога си сгодена?

С Адриан Суар, актьор и режисьор, от януари

За какво можете да си говорите с часове?

Карла:
За дрехи. Купуваме си едни и същи неща, аз в един цвят, тя в друг и то без да знаем.
Гри: Но не ни седят по един и същи начин. На нея всичко й седи малко по-изтънчено, а на мен по друг начин
(смее се).
Карла: Говорим си за работа, за неща, които искаме да направим заедно.
Гри: Говорим за любов през цялото време. За работа също.

За деца говорите ли си?

Гри:
Аз съм на 30, иска ми се скоро да имам дете.
Карла:
Преди това аз трябва да заснема още един сериал, след това ще мисля за деца.

Съществува ли съперничество между актьорите или е само мит?

Карла:
Съществува, но не и между нас. Имам много приятелки актриси.
Гри:
Аз също. Не съществува съперничество.
Карла:
Е, тази година бяхме номинирани за една и съща награда.
Гри:
Не съм си го и мечтала.
Карла:
Тя е по-добра актриса от мен.
Гри:
Нееее!

Промени ли се нещо откакто Карла живее с гаджето си?
Карла:
Не, гаджето ми обожава Гриселда.

Превод:
*Lа_Chicа_DuLcE*

Видео на месеца

Видео на месеца е нова рубрика на списанието, тук всеки месец ще откривате интересни видеота от сериала или с участието на някой от актьорите. Този месец избрахме за вас едно много интересно видео, което едва ли много от вас са виждали. То е музикален клип на групата La Mississipi към песента им TODO OTRA VEZ. Избрахме точно това видео, защото освен непознато е с участието на Карла Петерсон (която ще видите в ролята на зрител застанал на дивана пред телевизора) и съпругът на Наталия Орейро-Рикардо Мойо, той за съжаление не пее. За тези, които не го познават, Рикардо се появява след 53-тата секунда



Special Thanks to Hertyna

Vidas Robadas в България

Най-новият сериал на Факундо Арана ще можем да видим и на наш екран съвсем скоро. Вероятно след края на Добре пазена любов ще започне новият хит на Телефе с участието на Факундо Арана, Моника Антонопулос, Хуан Хил Наваро, Соледад Силвейра, Виргиния Иноченти, Фабио ди Томасо и други.



Моника Антополус е в ролята на Ана Монсерат-професионална фотографка, която е женена за героя на Juan Gil Navarro и има син(изигран от Matias Baroffio). С Баутиста(Факундо Арана) се запознава когато един ден се изгубва в планината.

Факундо Арана е в ролята на Баутиста-съдебен антрополог.Любител на приключенията, спортист и много самотен. След смъртта на съпругата си разкрива мрежа за трафик на хора и ще се опита да оправи бъркотията.

Всичко започва със един трагичен инцидент, Николас, съпруга на Ана блъска с колата си съпругата на Баутиста. В същото време Баутиста спасява Ана, която се е загубила в планината. Минава една година и съдбата решава да събере отново Ана и Баутиста.
Сериала засяга темата за трафика на хора, в дъното на което седи бащата на Ана-Астор. Жертва на това става и дъщерята на Росарио(Соледад Силвейра).


четвъртък, 7 август 2008 г.

Ти си моят живот Vs Лалола

Очевидно е , че Карла наистина се е променила след Ти си моят живот и в Лалола вече се появява с нова визия , нова прическа!Тя е с по-дълга коса която действително и отива!Е косата и не е чак толкова дълга колото в "Къде си татко?" , но все пак така и отива!Ролята в Лалола наистина е трудна , но всички тези второстепенни роли досега и помогнаха да си подобри таланта дотолкова , че да е достоен за главна роля!

Автор: NaTyYyY

Фото Албум: К & K - Кике и Кимбърли

Кликнете върху снимките, за да ги видите в пълен размер



Какво се случва с актьорите от сериала в последно време?

  • Факундо Арана стана баща
В събота, 10 май 2008, се роди дъщеричката на Факундо Арана и модела Мария Сусини. Детето се появи на бял свят по-рано от очакваното, за щастие без усложния. Майката и детето са добре. По време на цялата бременност Факундо и Мария държаха пресата настрана от личния си живот. Момиченцето се казва Индия.
  • Майк Амигорена с първа главна роля
Майк Амигорена вече подписа договор с Дори Медия Груп за първата си главна роля в комедията Los exitosos Pells, където ще партнира на Карла Петерсон.
  • Наталия Орейро и Лусиано Кастро заедно
Нати и Лусиано ще бъдат двойка в новата уеб новела на Дори Медия Груп-Аманда О. В края на декември пък ще запомнат снимките на сериал отново с тяхно участие. Сериала ще носи името "Някой, който да ме обича" и е по идея на Адриан Суар.
  • Гриселда Сицилиани без Суар
Но само на връчването на наградите Martin Fierro. Двамата пристигнаха по отделно, но не защото са се разделили, а защото според Гри това е вечер, която трябва да прекара с екипа на "Грозното патенце"
  • Околосветското пътеществие на Факундо се отлага
Факундо Арана трябваше да обиколи света със самолет в името на благородна кауза, но за съжаление това няма да стане, не и тази година. Причината е почивката, която Факу иска да си вземе, за да се отдаде на грижите за дъщеричката си.

Подготвил: *Lа_Chicа_DuLcE*

Какво трябва да знаете за...(любопитни факти)

В този брой ще научите 10 любопитни факта за...Карла Петерсон

1. Карла в момента е влюбена. Годеникът й е френски журналист и я придружи на наградите Martin Fierro тази година. Карла не знае френски, двамата си говорят на испански.
2. Отскоро Карла е с нова прическа в ретро стил.
3. Ролята на Лола в ЛаЛола е първата главна роля за Карла.
4. Карла и Лусиано Кастро се познават още от университета, но никога не са играли заедно.
5. Първоначално ролята на Лола е била предвидена за Нанси Дупла, но в последният момент дават ролята на Карла.
6. Най-новият сериал на Карла носи заглавието Los exitosos Pells, там тя отново играе главна роля, а партньор на екрана ще й бъде Майк Амигорена (Роландо Мартинес от "Ти си моят живот")

7. Майка й е адвокатка, а баща й е авио-инструктор
8. ЛаЛола спечели цели 9 награди Martin Fierro, а Карла беше наградена за най-добра женска роля в комедия.
9. Карла има участие в 7 пиеси.
10. В живота Карла Петерсон и Гриселда Сицилиани са големи приятелки и често могат да бъдат засечени заедно на пазар или на публични събития.

Подготвил: *Lа_Chicа_DuLcE*

Биографията на...Карла Петерсон


Биография на броя

Карла Петерсон

Пълно име: Карла Петерсон
Дата на раждане: 6 април 1974 година
Месторождение: Кордоба, Аржентина


Невъзможно е да я гледате и да не си спомните за нейните персонажи, изиграни за 15-годишната й кариера. Приказлива, невъздържана в жестовете и думите си, женствена, но и много забавна. Такава ще е Карла Петерсон в новия си сериал "LaLola", финансиран от Dori Media.
Новата роля няма да се окаже непосилна. Карла е от тези, които смятат, че това е стъпка напред по пътя, по който е тръгнала през 1993 година със сериала "Princesas", успеха на "Montana Rusa", "Verano del `98", "Son amores", "Amarte asi" и "Sos mi vida", в който изигра очарователна злодейка, и за тази си роля дори беше номинирана за Martin Fierro.

А ето и част от интервюто с Карла:

След толкова години работа, най-накрая ти се отдаде възможност да изиграеш главна роля. Как се чувстваш?
- Преди всичко, аз се радвам за всеки нов проект, защото независимо дали е главен персонаж или не, от самото начало са ми предлагали все интересни роли. Новото за мен в главните роли е, че се иска повече време да си на снимки и да си по-отговорен, но пък и радостта е повече.

Кое е общото между Лола ("LaLola") и Бриджит ("Son amores") или Констанса ("Ти си моят живот")?
- Лола е много ранима, в нея има нещо, което предизвиква жалост, защото тя има проблеми, но се бори с увереност да стане тази, която е била, това я свързва с Бриджит и Констанса. В моите персонажи винаги има хумор, което въпреки всичко кара хората да ги обичат.

Твоите персонажи са също и много карикатурни. В реалния живот ти такава ли си?
- Не, по-спокойна съм. Може даже да се каже, че се старая да остана незабелязана.


Защо?
- Защото в живота съм нормален човек. Би било прекалено да привличам вниманието. Аз съм блондинка, известна, сега вече и с главна роля. Моля ви! Не трябва да парадирам! (смее се). По-добре да оставим това. Не трябва да се злоупотребява с възможностите.

Понеже си ги наблюдавала, а и говорим за мъже, разкажи ни какво най-много те покорява у тях?
- (мисли) Харесват ми сериозните инициативни мъже. Когато някой разбира, че желае нещо, тогава той е по-заинтересован човек, със сила, уверен че го иска. Много е интересно да видиш такива. Казвам това на мъжете, които в момента четат. На мен такива, които се преструват на неразбиращи никак не ми харесват. Решете се мъже, ние няма да ви разочароваме. Имаме милиони награди за вас! (смее се).

Ти си красива, млада, имаш успешна работа, всеки би решил, че около теб се въртят много мъже, които те ухажват...
- Незнам дали са много, нито на кого се харесвам, но за сега той не се е появил. В друго интервю ще кажа, когато той се появи... или няма да разкажа (смее се).

А това, че времето минава и ти не намираш никого не те ли вълнува?
- Да. Има дни, в които искам да споделя нещо, а в други не. Но да, иска ми се да намеря някой, който да бъде с мен.



Да имате деца, да се омъжиш...
- Да имам едно дете, дом, да съм със семейството си. Да, искам да имам семейство... да е малко.

Ти си играла в театъра, снимала си за телевизията, сега остава само киното.
- Големият екран ме очаква. Трябва да побързам, за да ми стигне младостта (смее се). Предложиха ми нещо и аз проучвам, но това в следващите години. За сега съм в сериалите. Старая се да върша едно нещо, а не много на куп. А и мисля, че ще работя през целия си живот. В киното, в театъра, за телевизията, у дома, да отглеждам деца, да готвя, да ходя до магазина... но мога да пратя някой на покупки или да пазарувам чрез Интернет (смее се).

Филмография

1."Plumiferos" (2007) - Кларита
2."LaLola"(2007) - Лола
3."Sos mi vida" ("Ти си моят живот") (2006) -
Констанса Инсуа
4."Amarte asi" ("Където си, татко?") (2005) -
Шантал
5."Los Pensionados" (2004) - Сандра
6."La Ninera" (2004) - Ана
7."Son amores" (2002) - Бриджит
8."Enamorarte" (2001) - Лусия Прието
9."Verano del '98" (1998) - Перла Гомес
10."Naranja y media" (1997) - Валерия
11."La Nena" (1996)
12."Aprender a volar" (1994)
13."Montana Rusa" (1994) - Мария
14."Princesa" (1992)

Източник: www.mundolatino.ru
Автор: Chanel_

Колко знаете за любимият си сериал?(тест)

отговорите от трети брой на теста:

1-б)
2-в)
3-а)
4-б)
5-в)
6-а)
7-б)
8-в)
9-а)
10-б)

Сега това е теста за 4-ти брой:

1. Как Кике казва на Констанса?
а) Мумия;
б) Конту;
в) Констансия (Блонди);

2. Как бяха облечени Монита, Мартин и Коки за едно представление в училището на Коки?
а) Като семейство зеленчуци;
б) Като пица, шницел и суши;
в) Като жираф, маймунка и принцеса;

3. Какво попита Мартинсито (синът на Кике и Конту) Мартин (230 епизод)?
а) Може ли да ви прегърна?;
б) Може ли на "ТИ"?;
в) Какво правиш?;

4. Кога е роден Alejandro Awada (Алфредо)?
а) 07.12.1961;
б) 13.02.1965;
в) 21.07.1964;

5. Как е истинското име на Беатрис?
а) Paulina Rubio;
б) Patricia Castell;
в) Ana Acosta;

6. Как беше облечена Монита, когато видя за първи път Барбара?
а) Розова пола и жълта блуза;
б) Зелена блуза и червена пола;
в) Цялата в розово;

7. Как е истинското име на Тано?
а) Marcelo Savignone;
б) Rodrigo Rodriguez;
в) Jorge Sassi;

8. Как се казва Thelma Fardin в "Patito Feo"?
а) Josefina;
б) Laura;
в) Emilia;

9. Колко роли играе Facundo Arana в "Ти си моят живот"?
а) 1
б) 2
в) 3

10. Кой освен Гриселда Сицилиани участва в "Patito Feo"?
а) Natalia Oreiro, Thelma Fardin & Nicolas D'Agostino;
б) Alejandro Awada, Claudia Fontan & Marcelo Mazzarello;
в) Natalia Oreiro, Alejandro Awada & Claudia Fontan;

Автор: julyYyY

Забавни фразички от сериала

1. Деби на Конту:
Д: Вчера си купих книжка за оцветяване дали в нея ще пише как може да имам близнаци?
К: Ами незнам, провери!

2. Констанса на Деби:
К: Деби, водите ми изтекоха!
Д: Напишка ли се? Няма нищо и на мен ми се е случвало, когато нощем не ми се става да ходя до тоалетната.

3. Лало на Деби:
Л: Чувствам се свободен! Искам да полетя.
Д: Ами полети тогава!

4. Мигел и Фалучо говорят на Роло когато Деби го е облякла като куклата си и му е сложила лещата на носа:
М: Красива си.
Ф: Привлекателна си! Хайде ще те заведем в полицията да дадеш показания!

5. Кике на Монита и Кимбърли:
Кике на Монита: Виж дали няма авти!
Кимбо: Да бе да кой го казва!
Кике: Да не вземе да забременее?
М: Как ще забременее от една целувка?

6. Монита на Кике:
М: Не се прави на птица Кике!!!

7. Роса на Лаура:
Р: Боядиса си косата!
Л: Не, това е перука не виждаш ли? Как изглеждам?
Тони: Добре!
Хосе: Добре като на задник!!!

8. Конту на Мигел:
К: Мигел, имаш ли нещо против да си махнеш ръцете от задника ми?
М: Имам, но щом настояваш, моля!!!

9. Констанса и Монита:
К: Теб те бива само за едно! Да раздаваш удари на ринга!
М: Бива ме и за още нещо, да размазвам руси трътли като теб!!!

10. Кике на Мигел:
К: Има още да учиш Човка!
М: Моля, повече уважение към президента на фирмата!
К: Господин Човка!!!

11. Мигел на Кике:
М: Ти отговаряш на всички условия: Голяма амбиция и нула интелигентност!

12. Мерседес, Алфредо и Кимбърли:
М: Спасявайте се Алфредо, кораба потъва!
К: Но аз не мога да плувам Мерседес!
М: Говоря образно скъпа!

13. Кике на Роса и Мартин:
К: имах растройство и не можех да се вдигна от тоалетната чиния!
Р: А-а-А каква простотия!
М: Ферети!
К: Пингвине, така де шефе!

14. Мартин си говори сам и идва Деби:
М: Остава само Деби да дойде и сме пълен комплект!
Д: Марто!
М: Не, не!!!

15. Кике на Мартин и влиза Монита:
К: Ние с Монита сме.
М: Какво сте?
Влиза Монита и блъска Кике, който пада в безсъзнание
М: Не, не!
Монита: Не се тревожете нищо не е станало!
М: ти го уби Монита!
Монита: Аз си го знам много си е жив!
М: Припадна!
Монита: Добре си е!
М: Трябва да повикаме лекар!
Монита: Всичко оправяте с доктори, нали?
М: Не, не просто...Чуваш ли ме Кике?
Влиза Алфредо:
А: Трябва да повикаме лекар!
М: Не, всичко ли оправяш с доктори Алфредо?
Монита на Кике: Хайде ставай!

Автор: julyYyY

"Дивият ангел" и "Ти си моят живот"

"Здравейте,скъпи и неуморни читатели на списание"Ти си моят живот".Както ви бях обещала в миналия брой,в рубриката"Дивият ангел&Ти си моят живот"днес ще говорим за финалите в двата сериала.Тъй като главният виновник за създаването на това списание,а именно сериала"Ти си моят живот"свърши преди повече от месец,мисля,че съм длъжна да ви предложа някои по-любопитни факти от този финал,а както и от финала да "Дивият ангел".

За разлика от"Дивият ангел",а както и от повечето латиноамерикански сериали,в последният епизод на"Ти си моят живот"нямаше сватба.Почти винаги в тази рубрика говорим за приликите на двата сериала,но този път ще говорим и за разликите,поради просата причина,че финалите са корено различни.

"Дивият ангел"ни поднася един обичаен,но много вълнуващ завършек.Традициона сватба,с много гости.Хората,които по време на сериала са били злодей сега са добри и се радват за щастието на двамата влюбени(Мили и Иво).Естествено,щом участва Наталия Орейро няма как да се размине и без някоя щура идея.А именно самия финал.След брачната церемония и клетвата в любов и вечност,именно по идея на Орейро,героинята и Мили отива на игрището за футбол,където се и провежда самата сватба и започва да играе футбол с малките си приятели.Вкарва гол и започва да кещи и тича по цялото игрище със сватбената си рокля,че е щастлива.Тогава възлюбеният й Иво изрича вълшебни думи"Прекрасна си,мой див ангел".

"Ти си моят живот"започна необикновено и завърши така.В повечето сериали,последният епизод е и завършека на една красива приказка.Този път финала представрява просто един обикновен ден.Младите герои,които до вчера се бореха със зъби и нокти за любовта си,вече за на възраст с непокорни деца,но любовта им продължава да бъде все така огромна.Самият завършек представлява един съвсем обикновен разговор в спалнята на Мартин и Монита преди да заспят.Финалът не е традиционен,за да разплаква феновете си,дори напротив,но последните думи вдъхват тъжен вкус,но и оставят надеждата,че утре отново ще се срещнем.Мартин и Монита изричат думите"До утре",като ни подсказват,че това не е сбогуване,а само една кратка раздяла.
FIN


Толкова за този брой от мен,очаквайте с нетърпение много изненади в следващия брой,а дотогава не спирайте да четете списание"Ти си моят живот"-online списанието на 21век.

Целувки `~paola~`

Стилът на героите от сериала

Ето я и втората тема.

"Здравейте безбройни и неуморни читатели на списание"Ти си моят живот".В този брой ще се насладим на красотата и стилът на една очарователна актриса.Все още ли се чудите коя е тя или може би вече сте се досетили,че става въпрос за неповторимата Моника Айос.


Перфектните й размери и стандартният ръст-1,66 я превърщат в една от най-горещите аржентински актриси.Златисто русата коса и лекият бронзов загар,я правят още по-сексапилна.За никого не е тайна,че преди много години актрисата е страдала от анорексия,по-късно тя се излекувала.През 2002г.се омъжва за актьора Диего Оливейра и има две деца.Въпреки това сега тя изглежда повече от прекрасно.

Преди да се омъжи и да се отдаде изцяло на телевизията и киното,Моника е била и една от най-търсените манекенки в Аржентина.Сега с усмивка си спомня за този период,когато е била на върха в модния бизнес.Освен с мода и кино,актрисата се е занимавала и с музика,но съвсем за кратко е била вокалистка за музикална група.

Със сигурност може да се каже,че срещу думата стил и класа стои името на Моника Айос.Винаги изглежда блестящо.Особено когато е в комбинация със съпруга си,нищо не може да намали блясъка,който тя излъчва.

През 2007 година тя се снима за аржентинското издание на списание"Плейбой",където изглежда наистина секси.

Е толкова от мен и от горещата Моника Айос за този брой.Очаквайте с нетърпение следващия брой,а дотогава четете списание"Ти си моят живот"online списанието на 21век.

Целувки `~paola~`

Аксесоарите на...Гриселда Сицилиани

Кликнете върху снимките, за да видите изображенията в пълен размер





Автор: gabchity

Интервю с фенове

Интервю с gabchity

• Опиши се с няколко думи - Добра,забавна,сладка
• Опиши "Ти си моят живот" с една дума - Превъзходен
• Кои са любимите ти герои и с какво те впечатляват?- Моите любими герои са:Мони и Марту.Впчечетляват ме с това,че са много готини и забавни
• С какво според теб "Ти си моят живот" е по-различен от другите сериали, които си гледала? - Ти си моят живот е много по-различен от другите сериали,с това че е толкова заинтригуващ че може да го гледаш 1 000 000 пъти един след друг
• "Ти си моят живот" все още е актуален, жъне успех във всяка страна, в която е излъчен и получава множество награди. На какво според теб се дължи огромния успех на сериала? - Причината е в това че участват много,ама много сладки актьори особено Факундо Арана
• Минаха вече няколко месеца от излъчването на последния епизод на "Ти си моят живот". Липсва ли ти? - Определено ДА!Много ми липсва,ужасно много!!!
• Често ли си припомняш сериала по някакъв начин или вече не мислиш толкова често за него? - Да,припомням си го често,като гледам по някоя серийка от форума

• Има ли сериал, който е успял да измести "Ти си моят живот" от първото място в личната ти класация? А би ли забравила някога "Ти си моят живот"? - Не,и никога няма да има !? Ти си моят живот завинаги =)
• Едно от най-характерните неща за "Ти си моят живот" са многобройните забавни сцени. Всичко е представено по един интересен и смешен начин, дори убийството и смъртта бяха показани като съвсем безобидни и дори забавни. Случвало ли ти се е този хумор да ти дойде в повече или ти допадаше? - Понякога ми идваше в повече,но това са били много кратки моменти,иначе като общо ми допадаше
• Всички знаем в колко проблеми се забъркваше Монита и много често съжаляваше след това, виждайки щетите. А на теб случвало ли ти се е да съжаляваш за нещо, което си направила? - Да,случвало ми се е
• Коя от сцените в "Ти си моят живот" си спомняш най-ясно и до днес? - Сцената,която винаги ще помня е самият край на Ти си моят живот
• Кой от героите претърпява най-голяма метаморфоза от началото до края на сериала? Харесва ли ти промяната в него/нея? - Не мога да определя точно,но мисля че Деби
• Коя песен свързваш със сериала и ти напомня за него? - Natalia Oreiro - Corazon Valiente
• Имаш ли любима реплика или фраза от “Ти си моят живот”? - Да,имам и тя е на Мони,когато викаше на Марту „Принце”
• Освен актьорите, които играят главните роли, кои други ти направиха впечатление и с какво ще ги запомниш? - Може би Барбара,защото не съм виждала по-гадна жена в сериала (даже по гадна от Конту)
• Какво мислиш за големия финал? Хареса ли ти последния епизод на "Ти си моят живот" и има ли нещо, което би променила? Представи си за момент, че ти пишеш сценария – как би изглеждал той? - Беше страхотно изживяване да гледам този грандиозен финал.Ако пишех сценария може само да удължа филма,а всичко друго щеше да си е същото
• Видяхме как живеят героите след двайсет години, а как си ги представяш след още десет? - Пак задружно и вечно-влюбено семейство
• Би ли искала да има продължение на "Ти си моят живот" и за какво предпочиташ да се разказва, как да се развиват героите и техните съдби? - Естествено че искам продължение.Ще ми е интересно да дадат Мони и Мапту заедно чак до смъртта(целият им живот)
• Любовта на Монита и Мартин е невероятна и им помогна да преодолеят всички пречки по пътя си. Може би всички тайно се надяваме да изживеем една такава любов. А мислиш ли, че наистина съществува или я има само в сериалите? - Мисля че наистина може би съществува!
• Какво би казала на феновете на “Ти си моят живот” и читателите на Sos mi vida-The magazine? - Бих им пожелала да не забравят никога този прекрасен,очарователен сериал,да са много здрави и да посещават форума и този сайт редовно!



Име...Габриела
Години...13
Искаш...да съм здрава
Обичаш...да слушам музика
Мразиш...да хвърлям боклука
Мечтаеш за...голям собствен остров
Хобито ти е...да пея
Девиза ти е...”Винаги напред и никога назад”
Това, което те дразни в характера ти е...че много бързо се паля за нещо
В себе си най-много харесваш...гласът си
А какво най-много харесваш у другите...може би доброто отношение
Никога не би простила...много голяма лъжа
Любовта за теб е... нещо хубаво
Приятелството е...ОК
А семейството... най-хубавото и ценното в живота
Любимите ти актьор и актриса са...Наталия Орейро Анджелна Джоли ,Факундо Арана и Брат Пид
Първия сериал който гледа е...не си спомням
Любимата ти книга е...Островът на съкровищата
Любима песен...Taj-Hero
Любим филм...Титаник
Любим аромат...свеж
Любим цвят...зелено,розово,бяло
Любимо цвете...роза
Любим сезон…лято
Любим месец...октомври

Автор: ...:: Liusi ::...

Интервю с *Lа_Chicа_DuLcE*

• Опиши се с няколко думи-Ох...не обичам да се описвам, другите трябва да го направят, може би непредсказуема
• Опиши "Ти си моят живот" с една дума-ХИТ
• Минаха вече няколко месеца от излъчването на последния епизод на "Ти си моят живот". Липсва ли ти?-Ооооо да и то много, но се утешавам гледайки стари епизоди...все пак така ми се иска да беше поне 500 епизода
• Често ли си припомняш сериала по някакъв начин или вече не мислиш толкова често за него?-Съвсем честно-МНОГО ЧЕСТО! Дали ще гледам епизод, дали ще се сетя за някой лаф, дали ще разказвам на приятели някакви забавни моменти, дали ще гледам клипчета, въобще много често си спомням за сериала.
• Има ли сериал, който е успял да измести "Ти си моят живот" от първото място в личната ти класация? А би ли забравила някога "Ти си моят живот"?-За момента не, няма такъв сериал и не се очертава да има, на първо място са се наместили два сериала, които струва ми се никой не може да измести, освен може би нов сериал с Нати и Факу или Нати и Крис. Всички други сериали са от второ място надолу. Мисля си, че не бих могла да го забравила.
• Какво мислят близките и приятелите ти за твоята страст към "Ти си моят живот" ?-Ами повечето ми се смеят, никой не разбира тази ми страст към сериалите попринцип, но като им разкажа някоя смешна случка или някой готин лаф и се смеят.
• Едно от най-характерните неща за "Ти си моят живот" са многобройните забавни сцени. Всичко е представено по един интересен и смешен начин, дори убийството и смъртта бяха показани като съвсем безобидни и дори забавни. Случвало ли ти се е този хумор да ти дойде в повече или ти допадаше?-Ами...опитвам се да се сетя за някой такъв момент, мисля, че има, не винаги бях съгласна с всичко, на някой моменти малко се преувеличаваше, но факта, че не мога да се сетя нещо конкретно говори сам за себе си, явно не е било чак толкова дразнещо, че да го запомня.
• Коя от сцените в "Ти си моят живот" си спомняш най-ясно и до днес?-Много са...първият път например, но то това е защото съм го гледала 100 пъти или момента в рекичката.
• Всички знаем в колко проблеми се забъркваше Монита и много често съжаляваше след това, виждайки щетите. А на теб случвало ли ти се е да съжаляваш за нещо, което си направила?-Много често...винаги се питам: "Защо казах това? Защо направих това, а не нещо друго? Мажех да кажа еди какво си"...това ме дразни, защото човек не трябва да съжалява за минали неща, станалото станало, трябва да се мисли за бъдещето. Обаче е лесно да се каже и трудно да се направи.
• Любовта на Монита и Мартин е невероятна и им помогна да преодолеят всички пречки по пътя си. Може би всички тайно се надяваме да изживеем една такава любов. А мислиш ли, че наистина съществува или я има само в сериалите?-Аз съм безнадеждна романтичка, не знам дали вярвам, но наистина много се надявам, мечтая някой ден и аз да срещна такава лубов. Може би вярвам, но за жалост реалността все ме опровергава.
• Какво мислиш за големия финал? Хареса ли ти последния епизод на "Ти си моят живот" и има ли нещо, което би променила? Представи си за момент, че ти пишеш сценария – как би изглеждал той?-Финала адски много ми хареса, винаги съм казвала, че е чудесен. Имаше от всичко. Все пак може би щях да сложа повече целувки между Мони и Мартин. Също така ми се искаше да видя какво е станало с Деби и Роло и с Мерчу и Алфредо след години. Например Деби с 7-8 малки роловци, които й задават тъпи въпроси, а тя им дава още по-тъпи отговори. Нещо такова.
• Видяхме как живеят героите след двайсет години, а как си ги представяш след още десет?-Ами Мони и Мартин с още поне 2 деца, все така влюбени, припомняйки си миналото и четейки приказки на децата си, Мартинсито и Исабела женени, Кике и Кони същите палавници, Констанса с 2 близначета на ръце викаща на Кике, че не прави нищо и е време да си намери работа, Мерседес и Алфредо каращи се за поредната глупост, Роландо изоставил Деби с 5 деца на ръце и опитвайки се отново да си върне славата на пилот, нещо такова.
• Би ли искала да има продължение на "Ти си моят живот" и за какво предпочиташ да се разказва, как да се развиват героите и техните съдби?-Като се замисля може би не, всичко в ТСМЖ беше много изпипано, по-скоро бих искала да видя Нати и Факу в нов сериал.
• Какво мислиш за новите проекти на любимите ти актьори от "Ти си моят живот"?-Наистина съм очарована, новият сериал на Факу е много интересен, малко е тежък и засяга сериозни теми, няма нищо общо с ролята му в ТСМЖ, но точно с това Факу показва таланта си, сериала наистина е хубав. С нетърпение очаквам уеб-новелата на Нати, сигурна съм, че ще е нещо много интересно. За Лола и Карла просто нямам думи, на връчването на наградите Мартин Фиерро се видя, че Лола е абсолютният хит на годината. А за новият сериал с Майк и Карла, очаквам да е много хубав, двамата са сладури и вярвам, че ще се сработят.
• Освен актьорите, които играят главните роли, кои други ти направиха впечатление и с какво ще ги запомниш?-Карла Петерсон определено, не я бях гледала в други сериали преди това, но веднага привлече вниманието ми. Много талантлива и красива жена е. Също така Карлос Бельосо, този човек прилича на истински идиот...но когато го гледах в сериозно роля осъзнах, че трябва наистина голям таланта, за да се правиш на такъв идиот. Също така Гриселда Сицилиани, тази жена направо ме плени, образа на Деби много й отиваше, сега я гледам в Патето и още повече ми харесва.
• Кой от героите претърпява най-голяма метаморфоза от началото до края на сериала? Харесва ли ти промяната в него/нея?-Констансия, от лоша и алчна стана добра и скромна съпруга, живееща в пансиона. Определено промяната в нея ми хареса.
• Коя песен свързваш със сериала и ти напомня за "Ти си моят живот"?-почти всички, които са пускали в края на сериала, сега се сещам за Ni una sola Palabra и El Problemon
• Имаш ли любима реплика или фраза от “Ти си моят живот”-"Ще ти кажа 3 неща"
• Ако имаше възможност да подбереш актьорите, които да участват в "Ти си моят живот", би ли избрала същите или предпочиташ други? Какъв ще бъде основният критерий, по който ще ги избираш?-Не бих променила актьорският състав, мисля, че така е перфектно. Всички са много талантливи и ролите им отиват.
• Какво би казала на феновете на “Ти си моят живот” и читателите на Sos mi vida-The magazine?-Да не забравят никога любимото сериалче.

Име...Диди
Години...17
Искаш...някоя истинска и голяма любов
Обичаш...да слушам музика
Мразиш...лицемерието и лъжата
Мечтаеш за...някоя истинска и голяма любов
Хобито ти е...висенето пред компютъра
Девиза ти е...Никога не казвай никога
Това, което те дразни в характера ти е...че съм нерешителна
В себе си най-много харесваш...очите
А какво най-много харесваш у другите...чувството за хумор
Никога не би простила...някоя сериозна обида
Любовта за теб е...най-голямата радост и най-голямата болка
Приятелството е...най-важното нещо след семейството
А семейството...е най-важното нещо
Любимите ти актьор и актриса са...Наталия Орейро, Факундо Арана, Наталия Стрейгнард, Кристиян Мейер, Карла Петерсон, ....
Първия сериал който гледа е...Касандра
Любимата ти книга е...много са
Любима песен...Un Siglo sin ti-Chayanne
Любим филм...Титаник
Любим аромат...на Праскова
Любим цвят...червен
Любимо цвете...роза
Любим сезон...лято
Любим месец...октомври

Автор: ...:: Liusi ::...

Календар за месец август

Кликнете върху снимката, за да видите изображението в пълен размер


Автор: julyYyY

Los exitosos Pells-снимки

Първите кадри от новият сериал на Карла Петерсон и Майк Амигорена - Los exitosos Pells можете да видите в този брой на списанието. В следващите броеве ще продължаваме да ви информираме за развитието на проекта.