неделя, 10 август 2008 г.

Vidas Robadas в България

Най-новият сериал на Факундо Арана ще можем да видим и на наш екран съвсем скоро. Вероятно след края на Добре пазена любов ще започне новият хит на Телефе с участието на Факундо Арана, Моника Антонопулос, Хуан Хил Наваро, Соледад Силвейра, Виргиния Иноченти, Фабио ди Томасо и други.



Моника Антополус е в ролята на Ана Монсерат-професионална фотографка, която е женена за героя на Juan Gil Navarro и има син(изигран от Matias Baroffio). С Баутиста(Факундо Арана) се запознава когато един ден се изгубва в планината.

Факундо Арана е в ролята на Баутиста-съдебен антрополог.Любител на приключенията, спортист и много самотен. След смъртта на съпругата си разкрива мрежа за трафик на хора и ще се опита да оправи бъркотията.

Всичко започва със един трагичен инцидент, Николас, съпруга на Ана блъска с колата си съпругата на Баутиста. В същото време Баутиста спасява Ана, която се е загубила в планината. Минава една година и съдбата решава да събере отново Ана и Баутиста.
Сериала засяга темата за трафика на хора, в дъното на което седи бащата на Ана-Астор. Жертва на това става и дъщерята на Росарио(Соледад Силвейра).


Няма коментари: