четвъртък, 7 август 2008 г.

Стилът на героите от сериала

Ето я и втората тема.

"Здравейте безбройни и неуморни читатели на списание"Ти си моят живот".В този брой ще се насладим на красотата и стилът на една очарователна актриса.Все още ли се чудите коя е тя или може би вече сте се досетили,че става въпрос за неповторимата Моника Айос.


Перфектните й размери и стандартният ръст-1,66 я превърщат в една от най-горещите аржентински актриси.Златисто русата коса и лекият бронзов загар,я правят още по-сексапилна.За никого не е тайна,че преди много години актрисата е страдала от анорексия,по-късно тя се излекувала.През 2002г.се омъжва за актьора Диего Оливейра и има две деца.Въпреки това сега тя изглежда повече от прекрасно.

Преди да се омъжи и да се отдаде изцяло на телевизията и киното,Моника е била и една от най-търсените манекенки в Аржентина.Сега с усмивка си спомня за този период,когато е била на върха в модния бизнес.Освен с мода и кино,актрисата се е занимавала и с музика,но съвсем за кратко е била вокалистка за музикална група.

Със сигурност може да се каже,че срещу думата стил и класа стои името на Моника Айос.Винаги изглежда блестящо.Особено когато е в комбинация със съпруга си,нищо не може да намали блясъка,който тя излъчва.

През 2007 година тя се снима за аржентинското издание на списание"Плейбой",където изглежда наистина секси.

Е толкова от мен и от горещата Моника Айос за този брой.Очаквайте с нетърпение следващия брой,а дотогава четете списание"Ти си моят живот"online списанието на 21век.

Целувки `~paola~`

Няма коментари: