четвъртък, 7 август 2008 г.

Какво се случва с актьорите от сериала в последно време?

  • Факундо Арана стана баща
В събота, 10 май 2008, се роди дъщеричката на Факундо Арана и модела Мария Сусини. Детето се появи на бял свят по-рано от очакваното, за щастие без усложния. Майката и детето са добре. По време на цялата бременност Факундо и Мария държаха пресата настрана от личния си живот. Момиченцето се казва Индия.
  • Майк Амигорена с първа главна роля
Майк Амигорена вече подписа договор с Дори Медия Груп за първата си главна роля в комедията Los exitosos Pells, където ще партнира на Карла Петерсон.
  • Наталия Орейро и Лусиано Кастро заедно
Нати и Лусиано ще бъдат двойка в новата уеб новела на Дори Медия Груп-Аманда О. В края на декември пък ще запомнат снимките на сериал отново с тяхно участие. Сериала ще носи името "Някой, който да ме обича" и е по идея на Адриан Суар.
  • Гриселда Сицилиани без Суар
Но само на връчването на наградите Martin Fierro. Двамата пристигнаха по отделно, но не защото са се разделили, а защото според Гри това е вечер, която трябва да прекара с екипа на "Грозното патенце"
  • Околосветското пътеществие на Факундо се отлага
Факундо Арана трябваше да обиколи света със самолет в името на благородна кауза, но за съжаление това няма да стане, не и тази година. Причината е почивката, която Факу иска да си вземе, за да се отдаде на грижите за дъщеричката си.

Подготвил: *Lа_Chicа_DuLcE*

Няма коментари: