събота, 13 септември 2008 г.

Партньорките на Факундо говорят за него...

В списанието на Сусана Хименес излезе мини статия, в която четири от партньорките на Факундо Арана на екрана говорят за него и за това как се целува той.

Ромина Ян-"Дечица"

Той е великолепен партньор, много добър човек и това се отразява на начина му на работа: той е спокоен и отпуснат. Колкото до целувките, аз нямах късмет! Тъй като сериала беше за деца целувките бяха малки, спокойни, наивни, целува много добре...трябва отново да пробвам!

Наталия Орейро-"Дивият ангел", "Ти си моят живот"

Факу е ПАРТНЬОРЪТ! Познаваме се от 1994 и винаги съм го чувствала близък. Той е актьорът, който целува най-добре. Доказва го във всичките си теленовели. В живота е дори по-голям кавалер и много по-сладък от персонажите си. И въпреки че винаги е бил много резервиран с годините успяхме да достигнем едно ниво на доверие.

Хианела Нейра-"Яго, дива страст"

Факу е един от най-добрите партньори, които съм имала на екрана....той е добър приятел и невероятен човек. Как целува?...целувките му са такива какъвто е самият той-много страстни, за да повярва публиката, но не прекалено, за да не накара партньорката му да се чувства неудобно.

Нанси Дупла-"Централа 099", "Падре Корахе"

Факу е един много чувствителен партньор с голямо чувство за хумор, което демонстрира зад камерите. Не прави разлика между членовете на екипа, не дискриминира никого. Много е спокоен. Между нас има голяма химия на екрана, разбираме се и успяваме да пресъздадем различни и много страстни любовни истории. Как целува? Знае страхотно как да целува така, че да изглежда истински, без да е в действителност...супер романтичен е.

Превод:
*Lа_Chicа_DuLcE*

Няма коментари: