неделя, 14 септември 2008 г.

Vidas Robadas | Моника Антонопулос

За момента часа, телевизията и датата, на която ще почне излъчването на Vidas Robadas в България си остават загадка. Появиха се безброй слухове, че това ще се случи след Добре пазена любов по Нова телевизия или след Падре Корахе, но официално потвърждение все още няма. Остава ни само да се надяваме това да стане рано или късно.
След като в миналият брой се запознахте с историята и промото на сериала, в този ще ви представим една непозната за българските зрители актриса, която изпълнява главната роля в сериала-Моника Антонопулос.

Актрисата до скоро беше слабо позната и на аржентинците. Опитът й в телевизията е сравнително малък и никой не вярваше в успеха на "момичето" на Плейбой както иронично я наричаха преди началото на снимките на сериала. Почти незабележима беше ролята й в Son de Fierro, където партнира на Освалдо Лапорт. Българските зрители могат да я видят и в съвсем малка роля в "Законът на любовта", ако НТВ възстанови излъчването на сериала.

фильмография:

2004 - "Ojo citrico, El"
2004 - "Sin codigo"
2006 - "Ley del amor"
2007 - "Son de Fierro"
2008 - "Vidas Robadas"

Театър:

2007 - комедийна постановка «Extrana pareja»

Моника е участвала и във видео клип на Gustavo Cerati към песента му "Crimen" .
Ролята на Ана е първата главна роля в живота й. За този шанс Моника може да благодари единствено на Факундо Арана, който сам я избра за своя партньорка. Причините не станаха ясни, но в не едно интервю Факундо заяви, че Моника е толкова красива, че човек не може да й устой.


Моника е родена на 8 януари 1982 година.
Пълно име: Моника Ариадна Антонопулос (
Monica Ariadna Antonopulos)

Eдно е сигурно, Моника успя да опровергае всички и да се хареса на тези, които в началото я гледаха с недоверие. Другото сигурно е, че Моника е голяма късметлийка, защо можете да видите сами:

Подготвил: *Lа_Chicа_DuLcE*

Няма коментари: