неделя, 14 септември 2008 г.

Стилът на героите от сериала

Здравейте неоморни и безбройни читатели на списание "Ти си моят живот".Днес темата е стилът на Карлос Бельосо(Кике Ферети).

Карлос е на 45 години,но въпреки това животът го е пощадил и за годините си изглежда доста добре.Не казвам,че е старец,но не е и на 20 години,въпреки това притежава особено излъчване и е магнетична натура. Изиграел е най-различни роли,от луксозно облечен бизнесмен,до раздърпан бедняк.В живота обаче и по-скоро в ежедневието Карлос,както повечето хора обича по-спортните неща.Дънки,тениски,шапка,маратонки-това е света на актьора. Естествено на приеми и примиери на хитовите заглавия,в които той участва Карлос не пропуска да се наконти,да облече новия костюм и да бъде в пълния си блясък.Очилата които носи,му придават още по-добродушен и мил вид. Той не се слави като сексисмвол,но за сметка на това притежава омагьосващо излъчване,което моментално го превръща в любимец на народа.

Толкова от мен и от Карлос за този брой,очаквайте с нетърпение и следващия,а дотогава четете списание "Ти си моя живот".Онлайн списанието на века.

Целувки:
`~paola~`

Няма коментари: