петък, 12 септември 2008 г.

Какво се случва с актьорите от сериала в последно време

  • Наталия Орейро в нов игрален филм
Musica en Espera се казва новият игрален филм, в който ще се снима Нати през тази година. Тя ще партнира на Норма Алеандро, с която вече веднъж е играла в "Клеопатра", Норма ще влезе в ролята на нейна майка. Другият й партньор на екрана ще е Диего Перети. В филма Нати ще играе ролята на бременна жена. Това предизвика много коментари от страна на жълтата преса относно желанието на Нати да стане майка. "Пробвах да си сложа изкуствен корем и ми хареса, но нямам желание да имам истински, все още"-каза Нати.
  • Карла Петерсон взима уроци по пеене.
Причината за това е новият проект, който подготвя заедно с Гриселда Сицилиани. За момента няма повече информация за това, но се очаква двете да направят нещо грандиозно заедно.
  • Факундо Арана може да свири и на пиано.
Факундо не спира да изненадва феновете си, талантите на красивият актьор са разнообразни. На благотворителната вечеря организирана от асоциацията Fundaleu, на която Факу е президент, той седна зад пианото и изсвири една от пиесите на Бетовен.
  • Jack
Това е името на театрална постановка, в която на една сцена се събраха отново голяма част от актьорите от сериала ЛаЛола. Лусиано Кастро-Факундо, Агустина Лекуна-Наталия, Рафаел Ферро-Гастон и и Лола Бернет-Соледад са главните действащи лица в пиесата Jack. Липсата на Карла Петерсон на премиерата на постановката предизвикаха злобни коментари, че актрисата няма желание да подкрепи бившите си колеги.
  • Гриселда Сицилиани си направи операция...
на носа. Според непотвърдени слухове липсата на Гри от снимките на "Грозното патенце" през миналата седмица е заради пластична операция на носа, на която се е подложила актрисата. Дали това е вярно ще се разбере много скоро.
  • Хианела Нейра роди
Партньорката на Факундо от сериала "Яго, дива страст" Хианела Нейра роди първото си дете. Тя и съпругът й Сегундо Сернадас са щастливи с първата си рожба, пола на детето все още не е ясен.
  • Карлос Бельосо и Пабло Ечари
са главните действащи лица в пиесата The Pillowman. В нея Карлос за пореден път показа огромният си талант. Снимка от пиесата можете да видите тук. В момента Карлос не се снима в телевизията, но работи на пълни обороти в театъра.

  • Факундо Арана и Мария Сусини НЕ са се разделили
В последно време се появиха много слухове за раздялата на Факундо и майката на първородната му дъщеричка-модела Мария Сусини. "Мария и Индия са жените на моя живот"-заяви Факундо в интервю по време на благотворителната вечеря рганизирана от асоциацията Fundaleu и затвори устата на всички недоброжелатели.

Автор:
*Lа_Chicа_DuLcE*

Няма коментари: