неделя, 14 септември 2008 г.

Съвпадения

Наталия Орейро и Мерилин Монро

Тази година Нати стана рекламно лице на шампоаните Sedal, чийто рекламни лица са били Шакира и Мерилин Монро. Но не само това е общото между скандалната актриса и Нати, ако се загледаме внимателно ще видим, че Нати и Мерилин са си приличали като млади. Сходни черти на лицето и ослепителна усмивка.

Промото на Аманда О и Титаник

Всеки, който е гледал поне веднъж Титаник не може да не намери приликата между една от сцените в трейлъра на Аманда О и първите сцени с Кейт Уинслет във филма превърнал се в легенда. Приликата тук вероятно е умишлена, а може би не е...при всички положения пожелаваме на Нати Аманда О да се превърне в същият хит като Титаник.

203 епизод на ТСМЖ и клипа на Нати Como te olvido


Клипа на Нати към песента Como te olvido е сниман в Румъния и то не къде да е, а в замъка на Граф Дракула. Относно епизода на "Ти си моят живот", той е сниман в Аржентина, а изоставената къща е декор. Верните зрители помнят какво преживяха Алфредо и Мартин там.

Разликата между двете снимки като изключим местата, където са снимани е, че на едната е Нати, а на другата Факу :) Съвпадението мисля, че е очевидно.

Наталия Орейри и актрисата, която играе Кони в новата версия на ТСМЖ

И двете снимки са от промоция, едната на "Ти си моят живот" , а другата на "Удар в сърцето". Приликата в роклите е очевидна. Безспорно обаче Нати изглежда много по-добре. Разликата...десена на роклите за щастие е различен, което не може да се каже за модела.

Подготвил:
*Lа_Chicа_DuLcE*

Няма коментари: